Kortet för dagen, torsdag v.12

http://framtidsvision.com

Prenumerera på din personliga månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Solen
Vilket underbart och lyckosamt kort som visar sig idag. Det här kortet visar att du befinner dig på rätt plats i livet, även om du kan känna dig tveksam till det ibland så vill det här kortet förmedla att du är på rätt väg.

Något kan idag få dig att känna sådan lycka att du vill dansa fram. Det här kortet kommer med kraft, lycka och energi. Det kan vara en händelse som sker så att du känner ett lyckorus inom dig. Saker och ting kan idag gå extra lätt och något kan komma till sin lösning.

Det här kortet är alltid ett positivt kort. Om det är någon fråga som du funderat över, så är svaret på den JA. Solen säger att svaret är ja, det är dags att agera, det är rätt tid att våga, det är rätt tid att fira, det är nu det är dags. Du har alla möjligheter på din sida!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.12
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *