Kortet för dagen, fredag v.12

http://framtidsvision.com

Prenumerera på din personliga månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Två av Svärd
Idag kan du hamna i en situation där du ska fatta något beslut eller göra ett val. Du kan känna dig förvirrad och kanske inte vet vilken fot du ska stå på. Kanske ska du vänta med att bestämma hur du ska göra, det kanske inte är rätt läge just idag.

Men om du önskar förändring i ditt liv så behöver du idag höja blicken och se efter vilka möjligheter som det faktiskt finns. Just nu kan du ha fastnat i dina tankar och inte riktigt vet hur du ska komma loss och vidare.

Nya insikter och kunskap är dock på väg till dig, men de kan dröja lite om du inte hjälper dig själv på vägen. Du kanske ska ta reda på mer fakta om något eller fundera över vad du vill med livet. Alternativt kan det även vara så att du inte ska kämpa emot när livet bjuder på små överraskningar utan tacksamt ta emot dem och följa flödet dit det tar dig.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.12
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet jag ser med förtröstan framåt vad som sker. Jag önskar dig och dina nära och kära en bra helg och var rädda om varandra och dig själv. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *