Kortet för dagen, måndag v.13

http://framtidsvision.com

OBS! Sista chansen att hinna få en personlig månadsläggning för april. Prenumerera på din personliga månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Knekt av Stavar
Kraftfulla energier sveper in idag och startar denna veckan. Det kan bli en intensiv dag med mycket att göra, men det kan även vara en dag där saker och ting sätter fart. Om det har varit lite trögt inom något område ett tag så kan de här energierna få fart på det mesta. En dag i framåtrörelse, med andra ord.

Idag är det inte en dag att sitta bakåtlutad med armarna i kors, snarare tvärt om. Vad är det som du behöver ta tag i? Låt ingen surdeg ligga till sig, utan sätt fart på energierna omkring dig och få saker och ting att ske.

Om du upplever att livet har haft lite stiltje på sista tiden så kan den här energin vara lite skön när den kommer in. Den kan ge dig både ork och kraft att ta tag i något som du har skjutit på, men den kan även komma med ny information som gör att det blir lite fart och fläkt i livet.

Alternativt så kan det handla om en yngre person, troligtvis en pojke som kan få lite extra uppmärksamhet och betydelse idag. Kanske far han fram med full kraft idag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.13
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Wow… ett varmt tack för budskapet jag får se vad jag får för ett ryck i dag eftersom jag i går planterade körsbärsträt och blåbärsbusken, skall kanske baka i dag eftersom det snart är påsk. Jag önskar dig en bra dag och var rädd om dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *