Kortet för dagen, tisdag v.13

http://framtidsvision.com

OBS! Sista chansen att hinna få en personlig månadsläggning för april. Prenumerera på din personliga månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Knekten av Mynt
Du känner dig nu redo att gå vidare, precis som knekten på kortet håller sin fana högt och visar på att han är redo för att rida vidare ut i det okända, så befinner du dig nu i samma läge.

Du är redo och segerviss, det är nu eller aldrig. De beslut som du tar nu kommer att följa dig under en tid. Gör kloka val och belut och vårda de beslut som du fattar, precis om du vårdar en nyplanterad växt.

Med mycket kärlek och omvårdnad kommer den lilla växten att kunna växa sig stor och stark, detsamma gäller dina beslut och förändringar som du står i nu. Ju mer omvårdnad du ger till dig själv och det liv som du vill leva, ju större chans har du att lyckas.

Genom att du skapar en stabil grund att utgå ifrån så kommer ditt livsbygge att bli tryggt och starkt. Du har alla möjligheter att lyckas nu. Det du ger dig i kast med nu kommer att ge dig utdelning inom de närmaste månaderna. Tiden kan variera lite beroende på hur stort projekt/förändring/beslut det gäller.

Ett meddelande kan även komma till dig idag som har med det praktiska att göra omkring dig. Det kan vara kopplat till pengar, arbete, studier, boende eller liknande.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.13
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *