Kortet för dagen, onsdag v.13

http://framtidsvision.com

OBS! Sista chansen att hinna få en personlig månadsläggning för april. Prenumerera på din personliga månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Två av Stavar
Idag kan du ställas inför en valsituation eller ett beslut av något slag. Det kan vara något som plötsligt kommer till dig eller något du har funderat över en tid. Frågan är vilken väg som du ska fortsätta på?

Du kan behöva väga fördelar och nackdelar mot varandra, du kanske behöver prata och diskutera med någon, men det viktigaste är att du följer din magkänsla för vad som känns rätt för dig.

Kortet visar att du behöver gå några steg till på din nuvarande väg, men bara några steg fram måste du ta beslutet för vilken port du ska gå igenom, du kan bara välja en. Hur du än väljer så kommer det att bli rätt för just dig. Nya möjligheter väntar på dig.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.13
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack som tur är så skall jag ingenstans i dag och jag tänker analysera eventuella telefonsamtal så jag inte hamnar i klistret. Ha en fortsatt bra vecka. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *