Kortet för dagen, fredag v.14

http://framtidsvision.com

Nu finns månadsläggningen för april månad ute, du hittar den här

Fyra av Svärd
Idag kan du känna dig trött och ha lite låg energi. Det kan vara en dag där du behöver tänka lite mer på dig själv, ta det lugnt och inte utsätta dig för stressiga situationer. Kroppen behöver vila och återhämta sig.

Kortet visar på att både kroppen och knoppen kan behöva lite lugn. Du kanske har haft mycket omkring dig, det kan vara både praktiska saker men även mentala tankar och uppgifter som har krävt mycket energi av dig på sista tiden. Idag kan du behöva backa lite för att återhämta dig och din kraft.

Om du står inför någon form av beslut så råder kortet dig till att vänta, kanske ska du sova på saken och se det hela med nya ögon under morgondagen.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.14
Månadsläggning för april

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Ett varmt tack för budskapet och där står helt rätt för jag är så in i ”dödens” rött men jag skall köra det sista nu innan Påsk sen kan ingen rubba mig från soffan och tv:n på ett bra tag. Jag önskar dig och dina nära en riktigt bra Påsk. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *