Kortet för dagen, måndag v.15

http://framtidsvision.com

Sju av Stavar
Tro på dig själv, lita till din instinkt och ditt kunnande. Låt ingen annan slå undan din tro på dig själv. Stärk din självkänsla och självtillit, du vet och du kan tillräckligt i den fråga eller situation som du står i just nu.

Tveka inte att framföra din åsikt, även om alla verkar vara dina motståndare. Du kan nämligen visa på att du vet och kan bättre och på så vis få andra att ändra åsikt. Idag är det du som har de rätta ledaregenskaperna eller de rätta egenskaperna för att visa andra vilken väg som är den bästa.

Just idag så kan du känna dig väldigt stark, eventuella hinder, motgångar eller problem ser du ut att lösa enkelt. Du kan inspirera andra genom att visa att du vågar ta steget och testar något nytt. Så stå i din känsla och lita på dig själv idag, för du är bäst!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.15
Månadsläggning för april

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet, jag hade innan jag läste detta skrivit ett meddelande till vårdcentralen som verkar ha listat bort mig från vården och de har även tagit bort alla mina blodtrycksmediciner så jag har varit utan dem i 2 månader men Gud ger mig styrkan att orka med allt, det skall bli roligt att se om jag får ett svar eller om tystnaden fortsätter att vara total därifrån. Jag önskar dig en bra dag och var rädd om dig. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *