Kortet för dagen, tisdag v.15

http://framtidsvision.com

Tio av Mynt
Känslan av att må bra och att få njuta av rikedom infinner sig idag. Det kan vara både pengamässig rikedom som gör att du kan spendera och unna dig lite extra, men den kan även vara känslomässig rikedom.

Rikedom kan vara så mycket mer än pengar. Den känslomässiga rikedomen kommer oftast av att man är tacksam och uppskattar de människor som man har i sin närhet, familj, barn, släkt, vänner och bekanta. De kan verkligen berika livet till fullo.

Det här kortet kan även visa på lycka och tillväxt inom familjen, är det kanske ett nytillskott på ingång? Det kan handla om både människor och djur, men det kan också vara så att du får lite extra pengar en dag som denna. Det kan vara värt att köpa den där lotten just idag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.15
Månadsläggning för april

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet, jag blev glad över att pengar kommer till mig för de behövs eftersom jag har bilen på verkstad för den fick ombesiktning. Jag önskar dig en bra vecka och var rädd om dig. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *