Kortet för dagen, onsdag v.18

http://framtidsvisiion.com

Livets träd
Här står du nu, i mitten av livet. Du är en av byggstenarna i hela världens livsnät, och världen skulle inte vara densamma utan dig. Du har en viktig uppgift att fylla i ditt och många andras liv, du är av betydelse för många.

Kortet visar hur allt hänger samman och att du är en del av den stora väven. Alla beslut som du fattar kommer också att påverka övriga människor i världen. De som är dig närmast kommer självklart att påverkas mest.

Föreställ dig att du kastar en sten i vattnet, då blidas ringar på vattenytan som sprids åt alla håll. Först är vågorna högre i ringarna, sen avtar höjden ju längre ut ringarna sprids, precis så fungerar livet. Alla dina handlingar och beslut påverkar fler än dig själv, ibland medvetet, ibland omedvetet, men det sker hela tiden.

Nu är du inne i en tid för eftertänksamhet, gör nu kloka beslut som är gynnsamma för både dig och de som finns i ditt livsnät. När du mår bra så mår fler människor bra. Kloka val och handlingar gör att du gynnar fler än dig själv.

Du kan nu ha kommit till ett vägskäl i ditt liv. Du kan behöva fatta ett beslut om hur du ska gå vidare i någon fråga, det kan vara stort som smått. Allt vävs samman i den stor väven.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.18
Månadsläggning för maj

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *