Kortet för dagen, torsdag v.18

http://framtidsvision.com

Översteprästinnan
Klokhet och kunskap är ledorden idag. Kortet visar på en feminin energi som kan ta sig uttryck på olika vis, men grunden är den kvinnliga intuitionen. Oavsett om du är kvinna eller man så ska du idag lita till din inre känsla för vad som är rätt eller fel, eller vilket beslut du ska fatta i något sammanhang. Din intuition är extra starkt idag, så lita till din inre magkänsla, den visar dig rätt.

Kortet symboliserar även kunskap, och då pratar vi om uråldrigt vetande. Sån kunskap som inte alltid går att läsa sig till i böcker, utan som vi lär oss genom livet. Kanske får du nytta av din egen livskunskap idag, det kan även vara så att du kan hjälpa någon annan vidare utifrån dina egna erfarenheter.

Lita till din inre känsla och var vaksam på tecken som kan dyka upp. Att lyssna inåt och gå på din känsla är det sanna och rätta. Kanske läser du en bok inom det andliga området eller är inne i en energihöjande period i ditt liv, där din andliga sida är på tillväxt just nu.

Men kortet kan även prata om skönhet. Vad attraherar dig idag? Känner du dig kanske lite extra vacker idag, som bekant så kommer ju skönheten inifrån.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.18
Månadsläggning för maj

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet jag har verkligen gått på magkänslan i dag. Nu önskar jag dig en bra kväll/natt. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *