Kortet för dagen, fredag v.21

http://framtisdvision.com

Inspiration inför MORS DAG, klicka på länkarna nedan för att komma vidare:

🌼Skäm bort mor med underbara aloevera-produkter för hela kroppen

🌼Eller köp ett presentkort på tarot och spådom

Åtta av Svärd
Idag kanske du i alla fall ska säga nej och tänka lite mer på dig själv. Är det kanske så att du har svårt att säga ifrån? Du menar självklart väl i alla lägen, men ibland kanske du glömmer dina egna behov. Så just idag kanske det är läge att göra något som sätter dig i fokus och som får dig att må bra.

Kortet kan även visa på att man har fastnat i en tankebubbla? Ibland skapar vi oss en verklighet i vårt eget sinne som vi tror är sann och som vi då blir fast i. Bubblan är dock bara en illusion. Så tycker du att livet är jobbigare än vad som är nödvändigt, funder över om du kanske kan sticka hål på din illusionsbubbla.

Försök att lyfta blicken lite för att få nya perspektiv på den situation där det känns som att du kört fast. Inhämta ny inspiration eller idéer på området, prata med någon som förstår hur du tänker och som kan ge dig lite ny input.

Ibland behövs bara en liten tanke eller ögonöppnare för att illusionen ska spricka. Möjligheterna är många, det är bara du själv som sätter dina egna mentala begränsningar. Försök att se möjligheterna istället för problemen.

Så för att knyta ihop säcken, gör något du tycker om och sätt dig själv främst idag!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Sommarerbjudande just nu:
”Hur blir din sommar 2023” – Personlig tarotläggning över din sommar, pris 399 kr gäller till och med 28/5.
Sommarrea tarotkurs ”Lär dig spå i tarot” – Anmäl ditt intresse senast 3/6, då öppnas kursportalen upp, pris 449 kr.
Klicka här för att komma till SOMMARERBJUDANDE

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.21
Månadsläggning för maj

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *