Kortet för dagen, måndag v.22

http://framtidsvision.com

Sista chansen att anmäla sig till tarotkursen:
Sommarrea tarotkurs ”Lär dig spå i tarot” – Anmäl ditt intresse senast 3/6, då öppnas kursportalen upp, pris 449 kr. Läs mer och anmäl dig.

Kropp och hälsa:
Här hittar du härliga somriga produkter för hela kroppen

Nio av Svärd
Idag är det lite hemliga energier som sveper in. Det kan handla om att du försöker dölja eller undanhålla något som du inte vill ska avslöjas, eller så är det någon i din närhet som kanske undanhåller något för dig. Men kortet kan även visa på att något kommer till din kännedom eller uppdagas idag.

Men med hemligheter kan det även vara så att du inte är sann mot dig själv i någon fråga eller situation. Du kanske försöker intala dig själv att saker och ting är på ett visst sätt, men innerst inne så vet du att det inte stämmer. Försök inte att lura dig själv, det mår du inte bra av.

Du kanske behöver rannsaka dig själv eller människor som du har omkring dig. Vad är det som är så hemligt att det inte kan avslöjas? Vilken relation är det som inte är ärlig, är det en relation värd att fortsätta att bygga på?

Om det är du som undanhåller något, vad händer om det avslöjas? Frågan är vad som är värst, att du avslöjar det själv eller att någon annan gör det åt dig?

Försök att frigöra dig från undanhållen sanning eller människors osanning. Inget gott kommer ur dolda hemligheter som plötsligt uppenbarar sig. Det är bättre att förekomma än förekommas.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.22
Månadsläggning för juni månad

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *