Kortet för dagen, tisdag v.23

http://framtidsvision.com

Just hittar du många fina erbjudanden här för kropp och hälsa:
Här hittar du härliga somriga produkter för hela kroppen

Åtta av Stavar
Här kommer snabba energier. Något kan hända snabbt idag, ett infall du får eller en förändring som kommer utifrån. Det här kortet kan symbolisera meddelanden eller budskap som kommer till dig, det är något som kan få fart på tröga energier, det här kommer med en positiv kraft och kan få det mesta att lyfta.

Positiv och glädjefylld energi är det hur som helst. Var inte rädd för eventuella tvära kast idag, de är bara gynnsamma och de kommer med en kraft och energi så du kan inte värja dig, bara att hänga med i detta energiflöde.

Idag är det inte läge att tveka, du kan känna det som att du får ny inspiration och nya idéer som strömmar ur dig eller kommer till dig. Du kan idag känna dig extra effektiv och produktiv. Kör på och följ dina infall, akta bara så du inte trampar någon annan på tårna.

Kortet visar på att det kan bli en aktiv och händelserik dag med härliga energier.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.23
Månadsläggning för juni månad

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *