Kortet för dagen, onsdag v.23

http://framtidsvision.com

Just hittar du många fina erbjudanden här för kropp och hälsa:
Här hittar du härliga somriga produkter för hela kroppen

Världen
Vilket underbart och kraftfullt kort med fantastiska energier som kommer till oss även denna dag. Vad du än tänker ta dig för så har du nu alla möjligheter att lyckas med det. När världen visar sig så står hela universum bakom dig och backar upp dig i dina beslut. Man kan säga att framgången är din!

Hela veckans kort har visat på en framåtenergi, att det är dags nu. Det är en enorm kraft som sköljer över oss nu, sitt inte och vänta på bättre tider när det är du själv som kan skapa den. Du måste göra det grundläggande jobbet själv. Och nu är det hög tid att planera för det liv som du önskar.

Det som känns rätt väg för dig är den rätta, du kommer att få allt stöd från universum som du behöver. Just nu befinner du dig nu vid den portal som tar dig vidare i livet. Stora förändringar och möjligheter väntar på dig längre fram.

Det här kortet kan även visa på kopplingar till andra länder. Kanske planerar du en resa till ett annat land, eller du kanske i något sammanhang har kontakt med ett annat land just idag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.23
Månadsläggning för juni månad

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *