Kortet för dagen, fredag v.23

http://framtidsvision.com

Just hittar du många fina erbjudanden här för kropp och hälsa:
Här hittar du härliga somriga produkter för hela kroppen

Kungen av Svärd
En man ser ut att spela huvudrollen idag, det handlar om kunskap och kommunikation. Det kan vara en person som du kommer i kontakt med under dagen som har någon form av budskap eller meddelande till dig. Det kan vara via telefon, mail, sms eller annat. Var öppen för de människor som du träffar eller kommer i kontakt med idag, det är något som du behöver få vetskap om.

Det kan också vara en person som arbetar med något inom IT eller som är duktig på datateknik av olika slag. Den här mannen kan vara en tusenkonstnär, nån som kan hjälpa till med det mesta. Han är lösningsfokuserad, kvick i tanken och har oftast svar på tal. Han besitter troligtvis talets gåva. Du kanske behöva den här personens hjälp idag, eventuellt med något tekniskt problem. Men det kan handla om både praktisk hjälp eller någon form av rådgivning.

Låt dig dock inte pratas omkull av den här personen, han kan nämligen besitta den förmågan att lyckas övertala och påverka människor även fast de egentligen inte vill.

Men om du ska på en date, träff eller fest där den här personen befinner sig så behöver du inte vara rädd för stel tystnad, det råder han bot på.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.23
Månadsläggning för juni månad

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *