Kortet för dagen, måndag v.24

http://framtidsvision.com

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Just hittar du många fina erbjudanden här för kropp och hälsa:
Här hittar du härliga somriga produkter för hela kroppen

Eremiten
Idag är en dag för eftertänksamhet. Ibland snurrar världen på lite för fort och då är det viktigt att försöka landa i sig själv en stund.

Istället för att söka alla svar utåt, kan du nu behöva reflektera inåt och försöka finna dina svar där. Din själsliga insida avspeglar sig i den omvärld du lever i. Om du lyckas stilla ditt sinne och leva i ett kärleksfullt och tryggt inre så kommer du genom din utstrålning även att skapa det till ditt yttre. En rik insida skapar även rikedom på utsidan, men om du upplever kaos och inre fattigdom skapar du även det på din utsida.

Det kan vara bra att försöka hitta en stund för dig själv, kanske sätter du dig utomhus i naturen, eller kanske inomhus och tänder ett ljus. Hitta ditt inre lugn genom att andas lugnt och djupt, släpp ner dina axlar och slappna av. Känn inåt och försök att finna den inre stillheten och harmonin. När du når din inre stillhet så kan du fråga dina andliga vägledare om råd, lyssna inåt, de svarar alltid. Det kan kännas som en lätt förnimmelse eller känsla, lita på det som kommer till dig.

Idag kan även något ske omkring dig som kanske får dig att se på den rikedom och lycka som finns i ditt liv, en känsla av enorm tacksamhet till de gåvor som livet förser dig med kan komma över dig.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.24
Månadsläggning för juni månad

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *