Kortet för dagen, tisdag v.24

http://framtidsvision.com

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Just hittar du många fina erbjudanden här för kropp och hälsa:
Här hittar du härliga somriga produkter för hela kroppen

Tio av Stavar
Du kan ha mycket omkring dig just nu. Men det ser också ut som att det är lite på sluttampen inom något område. Något ser ut som att det är på väg att slutföras eller att du ska göra de sista förberedelserna inför att något ska slutföras.

Om du upplever att du har mycket omkring dig just nu så kan det vara bra att göra en form av struktur. Försök att fundera över om du måste göra allt nu eller om du kan lägga något åt sidan så att du hinner andas. Om du har för många förpliktelser som jagar dig så är risken att resultatet av dem bara blir halvdant.

Fokusera på vad som är viktigast och gör en prioriteringsordning. Skriv gärna ner allt som du känner att du har ansvar för att ordna, då ser du tydligare vad som är viktigast och vad du kanske kan be någon annan att göra och ta ansvar över.

Det du står i kan ge dig mycket stress just nu, men snart är det förbi, det här kortet visar att du snart är i mål och att saker och ting kommer att lätta.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.24
Månadsläggning för juni månad

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *