Kortet för dagen, tisdag v.25

http://framtidsvision.com

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Tornet
Nu är det tid för stora förändringar. Se över ditt liv och vad som servar dig bäst. Finns det energitjuvar, gamla bördor och livsmönster som inte tjänar dig längre? Rensa ur för att gå vidare med lättare steg.

När du gör dig av med det som inte ger dig kraft och energi i livet så gör du rum för det nya. Ny livskraft, spiritualitet och energi kan strömma in i ditt liv igen och du kan bli både lyckligare och starkare än du varit på länge.

Kortet förmedlar att nu är det slut på en era i ditt liv, nu ska det gamla städas ur för att göra plats för det nya. Återbruka och återanvänd de kunskaper och den erfarenhet som gynnar dig och gör dig fri från dina begränsningar.

Tornet förmedlar även att om du inte städar ur och ser över dina egna begränsningar så kommer ödet att göra det åt dig. Så idag kan du behöva vara beredd på att något oväntat sker. Men det som sker, sker av godo, så du har inget att oroa dig för.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.25
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *