Kortet för dagen, onsdag v.25

http://framtidsvision.com

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Tio av Bägare
Det här är ett underbart kort som förmedlar så mycket värme och kärlek. Idag kan du uppleva att du blir extra älskad och uppmärksammad för den du är, eller att de människor och djur som du har omkring dig känns extra viktiga och betydelsefulla just nu.

Det här kortet symboliserar oftast den närmaste familjen och den trygghet som det innebär att ha sin familj nära. Men det handlar även om kärlek till och från husdjur eller att man upplever en familjär stämning på arbetet eller på den plats som du befinner dig under dagen.

Kanske kommer en familjenyhet av något slag, eller kanske är det något firande som ska ske. Oavsett vad just du gör idag så känns energierna extra varma och behagliga. Du kanske får en gåva eller känner extra stöd av dina nära och kära denna dag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.25
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *