Kortet för dagen, torsdag v.25

http://framtidsvision.com

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Ess av Mynt
Känslomässig lycka och välgång visar sig idag. Här handlar det om positiva händelser och besked. Något kan få dig att hoppa jämfota av glädje, det kan vara både känslomässiga vinster som ekonomiska vinster idag.

Något nytt kan vara på ingång. Någon form av nystart som har med det praktiska och materiella att göra. Det kan handla om renovering där hemma, eller du kanske ska börja en ny kurs eller utbildning, det skulle även kunna vara förändringar på din arbetsplats som påverkar dig positivt eller att du helt enkelt är på väg att byta jobb.

Det här är ett positivt kort som visar på framgång för dig. Det kan vara ett nytt kontrakt som är i antågande som även för med sig lite extra pengar till kassan. Eller du kanske äntligen lyckas dra den där vinstlotten och får oväntat en liten extra peng på kontot.

Lycka till denna dag med den framgång och känsla av rikedom som väntar.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.25
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt varmt tack för detta budskapet jag såg i dag, jag ser verkligen fram emot de positiva händelser denna Midsommar. Jag önskar dig och dina nära och kära en riktigt skön helg och var rädda om varandra. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *