Kortet för dagen, måndag v.27

http://framtidsvision.com

🌸Besök gärna min hemsida som är uppdaterad med lite nyheter: Till hemsidan

Kungen av Stavar
Idag är en bra dag för förändring och nya direktiv. Du kanske ska lära dig något nytt och spännande, eller utforska något som du är intresserad av. Nya lärdomar ser ut att komma till dig på ett eller annat vis.

Kortet kan även visa på större förändringar där avtal ska undertecknas. Det kan handla om större inköp, lånelöften, bostadsbyten, jobberbjudanden eller något annat som är av större betydelse i ditt liv som kräver någon form av godkännande.

Idag kan du känna att du får ny kraft och energi att ta tag i något som du kanske låtit ligga, eller så får energin dig att öppna upp din nyfikenhet inom något område. Energin är av framåtrörelse, inget ser ut att stå stilla idag. Titta på kortet så ser du hur hela världen ligger öppen för mannen på bilden, han väljer att se möjligheterna istället för eventuella problem. Så fokusera på det du vill ha gjort idag, full fart framåt!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning v.27
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *