Kortet för dagen, fredag v.26

http://framtidsvision.com

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Sju av Svärd
Försöker du smita undan något idag eller är det kanske något som du försöker undanhålla för din omgivning?

Men det kan också vara så att du döljer något för dig själv, eller förnekar något som du inte vill ta tag i. Det kan handla om missbruk av något slag eller att du inte är helt ärlig mot dig själv i någon situation. Är det någon situation i ditt liv just nu som du försöker tassa runt och hoppas på att det ska bli bättre? Kanske dags för lite självrannsakan idag.

Kortet kan även visa på att en person i din omgivning försöker undanhålla något för dig. Du kanske ska vara lite extra uppmärksam och vaksam just idag. Det är ett tydligt kort för hemligheter på något vis, eller att man försöker undkomma något som kanske känns lite jobbigt. Ett försök att smita ifrån sitt arbete eller sina åtaganden helt enkelt.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning v.26
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet jag personligen vet inte något som jag undan håller men en person i min omgivning försöker undanhålla något för mig men eftersom den personen är i min familj så kommer han snart att förråda sig vad han ljuger om. Jag önskar dig en riktigt bra helg och var rädd om dig..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *