Kortet för dagen, torsdag v.26

http://framtidsvision.com

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Kejsaren
Idag är en bra dag att fatta beslut. Idag kan du känna dig extra målmedveten och handlingskraftig. Kanske tar du tag i något som du har funderat över en tid.

De här kortet förmedlar en känsla av nytt självförtroende och framåtanda. Ett beslut eller val ser ut att kunna vara aktuellt under denna dag. Här kan det handla om stort och smått, men även ett avtal eller kontrakt som ska undertecknas kan vara aktuellt. Det kan handla om nytt jobb, ny bil, ny bostad eller något annat som är av lite större betydelse i livet.

Kortet kan även visa på makten över samhället. Om du tittar på bilden så reser sig kejsaren över sitt rike, han håller i två lysande stavar, men kan bara välja att använda en av dem. Kejsaren kan här symbolisera en högre makt, något som påverkar dig och samhället, det kan t ex handla om lag och ordning, eller rättvisa.

Kortet kan med andra ord vara både i ditt närmaste eller vara en symbol för ett större perspektiv och visa på att vi nu är inne i en tid som påverkar många fler än bara oss själva.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning v.26
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *