Kortet för dagen, onsdag v.28

http://framtidsvision.com

Åtta av Svärd
Idag kan du känna dig förhindrad av omständigheter, eller att du har så mycket omkring dig så att du knappt hinner andas. Kortet uppmanar dig till att säga nej, det är nämligen stor risk att du själv är ansvarig för att du hamnar i en stressig och rörig situation eftersom du själv försätter dig i den.

Lite självrannsakan för att se över din situation kan behövas. Kanske behöver inte allt lösas idag, och kanske är det inte bara ditt ansvar. Du kan behöva lyfta blicken och se på dig själv lite utifrån. Vad ser du då? Vilka råd skulle du ge personen som du ser?

Backa lite och ta ett djupt andetag. Kanske ska du prioritera dig själv lite mer idag och inte lägga för stort fokus på allt runt omkring. Ibland är det viktigt att rädda sig själv för att orka räcka längre.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.28
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *