Kortet för dagen, tisdag v.32

http://framtidsvision.com

Boka en egen tid, du hittar alla lediga tider via länken: Bokadirekt

Vill du vara med i mitt LR Health & Beauty team och kunna tjäna en extra inkomst eller bara kunna handla produkter till ett 30% lägre pris: Titta här och kontakta mig via mail så berättar jag mer: madeleine@framtidsvision.com

Sju av Bägare
Det här kortet kan visa på att du just nu har mycket att hålla i ditt huvud. Det kan vara både på gott och ont, t ex drömmar och önskningar eller alla måsten, bör och ska. Har du kanske mycket omkring dig just nu, eller är det så att du har så mycket tid att du bara hinner ligga och dagdrömma?

Ibland tänker vi för mycket helt i onödan, då tar det bara kraft och energi. Fundera på var du lägger dina tankar, är det på sånt som ger eller tar energi?

Försök att spara på din energi genom att rensa i dina tankar. Rensa bort onödiga tankar som tar mer en de ger, det kan t ex vara tankar som är orimliga, orealistiska eller gamla tankemönster som du kör på repeat.

Men det här kortet kan även symbolisera att du ställs inför val eller beslut som ska fattas. Kanske behöver du mer information för att fatta rätt beslut.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.32
Månadsläggning för augusti månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för detta budskapet ja jag har mängder att tänka på eftersom jag fått problem med min bil och för att verkstan skall kolla upp med en liten datordosa så kostar det 1500:- (jag är pensionär) jag försöker söka rätt på felet själv men det är lite svårt eftersom de nyare bilarna är datoriserade och inte som de gamla som jag stod på huve i motorn eller under billen och fixade felet gratis. Jag önskar dig och dina nära och kära en fortsatt bra vecka trots regnovädret. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *