Kortet för dagen, onsdag v.32

http://framtidsvision.com

Boka en egen tid, du hittar alla lediga tider via länken: Bokadirekt

Vill du vara med i mitt LR Health & Beauty team och kunna tjäna en extra inkomst eller bara kunna handla produkter till ett 30% lägre pris: Titta här och kontakta mig via mail så berättar jag mer: madeleine@framtidsvision.com

Fyra av Bägare
Idag kan du känna dig lite fundersam över något. Du söker kanske lösningen på en fråga, men kan inte hitta den. Men du kan idag också drömma dig bort, kanske till en annan plats eller till något eller någon som du saknar.

Du kanske uppfattas som lite disträ av din omgivning om du har tankarna på annat håll. Försök att inte fastna i tankeloopar som inte leder framåt. Du kanske behöver byta fokus, istället för att se eventuella problem och begränsningar försök att se vad du har för möjligheter. Kanske behöver du prata med någon för att få lite input i situationen.

Ibland måste man stanna upp och fundera över om man kan påverka en situation eller om den måste accepteras. Idag kan du hamna i ett sånt läge. kan du lösa eller påverka problemet, fundera då på hur. Är det så att det är utanför din makt, då måste du acceptera det som råder just nu.

Det som gäller idag är därför att inse om du kan lösa problemet eller ej. Om du kan lösa det så har du alla verktyg som du behöver, men du kanske behöver lyfta blicken lite för att se dem.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.32
Månadsläggning för augusti månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *