Kortet för dagen, torsdag v.32

http://framtidsvision.com

Boka en egen tid, du hittar alla lediga tider via länken: Bokadirekt

Vill du vara med i mitt LR Health & Beauty team och kunna tjäna en extra inkomst eller bara kunna handla produkter till ett 30% lägre pris: Titta här och kontakta mig via mail så berättar jag mer: madeleine@framtidsvision.com

Knekten av Svärd
Idag ser det ut som att du har fått upp farten eller att något kommer igång. Det kan även vara information eller meddelanden som kommer till dig som gör att saker och ting ser ut att få en framåtrörelse.

Du kan idag känna dig mer säker och målmedveten med vad du vill och vart du ska. Kanske är det äntligen som något händer, något som du väntat på. Det är lite som ketchupeffekten, som att allt lossnar på en gång.

Samtidigt som saker och ting sätter fart så kan du även känna dig mer klartänkt än tidigare, det är som att energierna idag sopar undan eventuella orosmoln och låter dig se på saker och ting med nya fräscha ögon.

Kortet kan även symbolisera en yngre person som idag virvlar fram med full fart och som kommer att få extra betydelse för denna dag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.32
Månadsläggning för augusti månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet ja det är en positiv dag i dag jag ser glimtar av himlen som är blå och solen lyser igenom emellanåt och uppehåll hela dagen. Jag pratade med vår Fader och sa att jag var trött på regnet för vår jord är mättad av vatten nu så vi behöver sol och värme igen och han lyssnade och jag är såå tacksam. Jag hoppas du också har en bra dag och var rädd om dig. Kram <3 <3 <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *