Kortet för dagen, fredag v.34

http://framtidsvision.com

🌸Vill du teama upp med mig och ha möjlighet till en extrainkomst?
Titta här och maila mig om du är intresserad: madeleine@framtidsvision.com

Kejsaren
Idag kan vara en dag för beslut, det kan handla om papper som ska skrivas, dokument och avtal som ska signeras, eller något större beslut som är av lite tyngre karaktär eller som har påverkan på ditt liv.

Det kan även handla om en man på en maktposition som har inverkan eller betydelse för dig idag, kan vara din chef eller person på en myndighet eller ett företag. Han kan vara både en vägvisare och en ledsagare som hjälper dig med något beslut.

Kortet kan även tyda på att du behöver skaffa dig mer ordning och reda i tillvaron. Har du det stökigt omkring dig, det kan även vara mentalt, så kommer det här kortet upp för att tala om för dig att du behöver skaffa dig en struktur som du mår bra av. Kanske är det läge att städa ur garderoben och organisera om den inför hösten.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.34
Månadsläggning för augusti månad

Vill du ha en extrainkomst?
Vill du vara med i mitt LR Health & Beauty team och kunna tjäna en extra inkomst eller bara kunna handla produkter till ett 30% lägre pris: Titta här och kontakta mig via mail så berättar jag mer: madeleine@framtidsvision.com

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *