Kortet för dagen måndag v.35

http://framtidsvision.com

Ess av Stavar
Idag kan du får fart på saker och ting, kanske tar du tag i något som du funderat på en tid, eller om du tycker att det varit lite trögt med saker och ting en period så kan det idag börja lossa på riktigt. Kanske är det ett meddelande eller information som du har väntat på ett tag som ramlar in och gör att du får en knuff framåt.

Så försitt inte dina energier idag utan sätt igång. Det är bara du som kan få till din egen utveckling och förändring.

Just idag kan du vara extra kraftfull och stark. Du kan få inspiration till att starta något nytt, kanske ett nytt projekt, eller att ta tag i gamla surdegar.

Med denna kraft kan du försätta berg, var fokuserad och ta dig an livet med positiv energi. Just nu är du en person som kan skapa förändring i både din egen och andras värld.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Söker du en extrainkomst?
Vill du vara med i mitt LR Health & Beauty team och kunna tjäna en extra inkomst eller bara kunna handla produkter till ett 30% lägre pris: Titta här och kontakta mig via mail så berättar jag mer: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.35
Månadsläggning för augusti månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet men på de senaste dagarna har jag gått omkring som en zombie och orkar inte göra så många knop men i morgon får jag förhoppningsvis veta vad problemet är när jag kommer till läkaren. Jag önskar dig och de dina en bra kväll. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *