Kortet för dagen, tisdag v.35

http://framtidsvision.com

Fem av Bägare
Idag ser det ut som om känslan att du har sålt smöret och tappat pengarna kryper inpå. Här kan det handla om att man blir lurad eller att man känner sig uppgiven över en situation. Du kan idag uppleva någon form av känslomässig tomhet.

Kvinnan på bilden sitter på en strand med ett vackert och festligt dukat bord, hon ser dock inte lycklig ut och hon har tre utspillda bägare framför sig. Som att hon väntat på något gott och så blev hon besviken på att ingen kom.

Du kan idag stöta på någon form av motgång, eller förlust. Dagen kan sakna flyt och saker och ting krånglar kanske lite extra. Kanske är det något som går sönder, eller så kan det vara någon som för dig bakom ljuset. Det är ingen bra dag för avtal idag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Söker du en extrainkomst?
Vill du vara med i mitt LR Health & Beauty team och kunna tjäna en extra inkomst eller bara kunna handla produkter till ett 30% lägre pris: Titta här och kontakta mig via mail så berättar jag mer: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.35
Månadsläggning för augusti månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Tack snälla för budskapet. Jag är som denna tomma zombin men jag hoppas jag får till mig var problemet är. Tack för att du finns. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *