Kortet för dagen, tisdag v.41

http://framtidsvision.com

Du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Knekten av Bägare
Saker och ting verkar gå din väg. Det kan vara en önskan som nu slår in eller något som du kämpat för en tid som nu får sin lösning, det som tidigare har gått trögt kan nu få en knuff framåt. Det är något som sker som påverkar dina känslor i positiv riktning.

Du kan idag uppleva bubbel och pirr inombords, lite som att du skulle vara nykär. Något som händer eller budskap som kommer till dig kan få dig att känna på det viset. Det kan även vara en bra dag för en date eller ett samarbete. Du kan känna dig förälskad både i en person men även i en viss situation.

Kortet säger även att du nu ska lyssna extra noga till dina drömmar, budskap kan även komma den vägen till dig. En lite varning följer dock med detta kort och det är att du inte ska låta dig luras in i något som kan verka för bra för att vara sant. Även om du får bubbliga känslor idag så behöver du hålla huvudet kallt och tänka realistiskt.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Intresserad av en extrainkomst?
Vad skulle du göra med några tusenlappar extra varje månad? Är du intresserad av en extrainkomst så är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.41
Månadsläggning för oktober

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *