Kortet för dagen, måndag v.41

http://framtidsvision.com

Du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Pagen av Svärd
Plötsligt så vet du! Kraften är din och du vill vidare mot nya mål. Du kan nästan känna dig övermäktigt kraftfull och klarsynt, och fundera över varför du inte har tänkt på det här tidigare.

Nya möjligheter öppnar sig för dig, och här kan det gå fort. Frågan är nu bara om du vågar gå vidare. Du vet inte vart framtiden tar dig och om vägen blir lätt eller svår. Men du kommer heller ingenstans om du står still. Det viktigaste är att du följer ditt hjärta.

Personen på bilden är ung, naiv och lite övermodig, framtiden är ännu oskriven. Men vi är alla barn i början av de nya kapitel som vi skriver i våra liv. Du behöver våga, följa ditt hjärta, men använd dig dock av en gnutta moget övervägande så du inte gör något impulsivt som du sedan får ångra.

Kortet kan visa på att något kommer till din kännedom idag, ett meddelande, budskap eller information som kan få dig att bli mer fokuserad.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Intresserad av en extrainkomst?
Vad skulle du göra med några tusenlappar extra varje månad? Är du intresserad av en extrainkomst så är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.41
Månadsläggning för oktober

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet. Jag fick i dag ett glädjande budskap att min son inte var allvarligt sjuk efter att han varit hos läkaren. Det värsta är när ungarna blir sjuka och då kvittar det hur gamla de är och han blir48 i nästa månad. Inte undra på att folk kallar mig till en hönsmamma. Jag önskar dig en fortsatt bra da och var rädd om dig. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *