Kortet för dagen, fredag v.40

http://framtidsvision.com

Åtta av Stavar
Idag kan det vara lite tvära kast. Fler saker kan spela in, det kan vara så att du har planerat att göra en del saker och så kommer det till extra eller så har du tänkt att ta det lugnt och då händer något oförutsett som gör att det kan bli en fartfylld dag.

Det kan även vara någon som vill överraska dig idag eller så kommer det något meddelande eller ny information som får det att snurra till lite extra i ditt huvud.

Det här behöver inte vara något dåligt, tvärtom så ser det ut att bli lite fart på stagnerade energier idag. Det kan kännas som en virvelvind och att du tappar fotfästet, men det är bara för en stund, du kommer landa mjukt igen och det som sker är meningen och kommer att bli till ditt bästa.

Om du har väntat på något meddelande eller besked så kan du idag få ett svar.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Intresserad av en extrainkomst?
Vad skulle du göra med några tusenlappar extra varje månad? Är du intresserad av en extrainkomst så är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.40
Månadsläggning för oktober

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *