Kortet för dagen, torsdag v.40

http://framtidsvision.com

Tre av Bägare
Idag är det nästan som det vilar ett magiskt glädjerus i bakgrunden. Något positivt budskap kan komma din väg, eller du kanske når målet i någon fråga, eller det kanske är ett nytt samarbete som startar upp.

Dagen har en positiv energi och något ser ut att vara värt att fira, det kan vara både stort och smått. Det kan vara värt att fira en vänskap eller bara vara tacksam över det du har i ditt liv. Men det är alltid roligare och trevligare om det finns någon att dela sin glädje med.

Men även om du inte firar något särskilt så kan dagen ändå spegla en positiv och härlig livskänsla. Saker och ting kan falla på plats och det går lite lättare just idag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Intresserad av en extrainkomst?
Vad skulle du göra med några tusenlappar extra varje månad? Är du intresserad av en extrainkomst så är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.40
Månadsläggning för oktober

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Tack för budskapet och jag är tacksam över det jag har i liv. I dag skall jag till sjukhuset och så kallat benskörhets skanning men jag vet att jag har mycket kraftig benstomme och när jag kommer hem blir jag bjuden på kaffe och tårta där jag bor eftersom Hyresgästföreningen firar 100-års dag jag har varit medlem sen 1984, det är några år. Jag önskar dig och dina när och kära en bra Torsdag och var rädd om dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *