Kortet för dagen, onsdag v.40

http://framtidsvision.com

Kejsarinnan
Nu flödar det av överflödet, saker och ting verkar falla på plats, det du sår idag kommer du att kunna skörda längre fram.

Kejsarinnan förmedlar överflöd och feminin urkraft. På bilden omges hon av dignande fruktträd och marken täcks av blommar, hon håller i en upplyst stav och tar sig för sin gravida mage. Allt detta betyder att nu är saker och ting på tillväxt och den kvinnliga urkraften har stor betydelse för den tillväxt som sker. Kejsarinnan vill påminna oss alla om kvinnans gudomliga kraft.

Vad är det du vill ska växa i ditt liv? Önskar du bli gravid så är förutsättningarna nu gynnsamma, önskar du sjösätta ett projekt eller en idé så kan det växa till något riktigt bra.

Det du startar upp nu kommer att ge avkastning till sommaren. Kortet brukar förmedla en tidsperiod av en graviditet, ca 9 månader. Så plantera nu de frön som du önskar ska blomma till sommaren 2024.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Intresserad av en extrainkomst?
Vad skulle du göra med några tusenlappar extra varje månad? Är du intresserad av en extrainkomst så är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Skicka ett mail till madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.40
Månadsläggning för oktober

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *