Kortet för dagen, tisdag v.45

http://framtidsvision.com

Julklappstips:
Julklappar till hela familjen
Köp presentkort

Åtta av Svärd
Idag kan du känna dig förhindrad av omständigheter, eller att du har så mycket omkring dig så att du knappt hinner andas. Kortet uppmanar dig till att säga nej, det är nämligen stor risk att du själv är ansvarig för att du hamnar i en stressig och rörig situation eftersom du själv försätter dig i den.

Det här kortet handlar också om att vi själva skapar våra mentala begränsningar och därigenom upplever begränsningar i vår omvärld. Lite självrannsakan för att se över sin egen situation kan behövas. Du kan behöva lyfta blicken och se på dig själv lite utifrån. Vad ser du då? Vilka råd skulle du ge personen som du ser?

Så backa lite och ta ett djupt andetag. Kanske ska du prioritera dig själv lite mer idag och inte lägga för stort fokus på allt runt omkring. Oavsett vad som begränsar dig idag så finns en lösning, men du måste kanske se lite utanför boxen för att upptäcka den.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.45
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *