Kortet för dagen, måndag v.45

http://framtidsvision.com

Julklappstips:
Julklappar till hela familjen
Köp presentkort

Kung av Mynt
Njut av vad livet har att ge dig, det tänker i alla fall mannen på kortet göra. Kanske får du bekräftelse på något som du har gjort eller att något du kämpat för betalar sig idag, med andra ord så kanske du får lön för mödan just idag.

Saker och ting kan få en lösning och en känsla av inre välbefinnande kan infinna sig. Det kan till och med vara en dag som är värd att fira lite extra och kanske sätta lite guldkant på vardagen med något gott att äta och dricka.

Kortet kan både symbolisera avkastning, vinst eller framgång inom något område, men det kan också vara ett kontrakt eller avtal som blir aktuellt. Det är troligast kopplat till något materiellt, jordbundet, som hus, pengar, ägodelar eller arbete/studier.

Men det kan även vara så att kortet representerar en speciell person som kan få lite extra betydelse idag. En man, troligen av jordtecken, oxe, jungfru eller stenbock, eller en person som utstrålar lite jordiska energier just idag. Det kan vara en man som är egen företagare, chef eller som är ekonomiskt sinnad och planerar långsiktigt. En lugn, trygg och balanserad person som inte är impulsiv utan snarare eftertänksam. Om du själv är man så kan det vara du som utstrålar dessa energier i dag och kanske får extra betydelse för någon i din omgivning.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.45
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *