Kortet för dagen, fredag v.45

http://framtidsvision.com

Julklappstips:
Julklappar till hela familjen
Köp presentkort

Nio av Svärd
Vänd blicken och se att en lösning är nära förestående, ljuset i horisonten visar att nya möjligheter kommer eller att situationen kommer att komma i ett nytt ljus!

Idag kan du uppleva någon form av uppgivenhet, hopplöshet eller maktlöshet i någon situation som du befinner dig i. Det kan vara känslan av att sitta fast och inte komma vidare hur mycket du än kämpar. Eller känslan av att söka en lösning men inte hitta någon.

Du kan uppleva det som kvinnan på bilden som ser ut att ha sökt svar i alla sina böcker som ligger utspridda runt henne, men inte kan se något svar eller någon ljusning i tillvaron. Men när vi tittar noga på bilden så är solen på väg upp i horisonten. Solen symboliserar att nu kommer en ny dag med nya möjligheter.

Så om du känner att det är extra tungt idag i något sammanhang så kan du tänka på att det alltid är som mörkast precis innan gryningen. Nu vänder allt, snart kommer ljuset och möjligheterna till dig. Lösningarna eller svaren som du sökt kommer att uppenbara sig för dig, men du behöver öppna upp dina sinnen så att du ser när det kommer.

Kortet manar dig till att lyfta blicken och se dig omkring, annars är risken att du inte hittar de svar du önskar eller behöver. Bli inte förblindad av mörkret, ljuset är nära.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.45
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *