Kortet för dagen, måndag v.46

http://framtidsvision.com

Julklappstips:
Julklappar till hela familjen
Köp presentkort

Knekten av Svärd
Idag är det full fart framåt som gäller. Du kan känna dig tvärsäker och viker inte undan för något. Du kan vara kvick i dina tankar och nu ska allt ske med fart. Precis som den unge herrn på kortet höjer sitt svärd och sätter fart framåt, så kan du idag känna att inget kan stoppa dig.

Idag kan saker och ting hända plötsligt eller med full kraft. Här kan budskap eller meddelanden komma till dig som sätter fart på energierna. Du kan bli handlingskraftig och känna att saker och ting verkligen sätter fart.

Använda din vitala kraft, energi och idérikedom på ett klokt och moget sätt, så blir du ostoppbar och kan nå längre.

Kortet kan även symbolisera ett barn eller ungdom som tar extra plats idag, troligen en pojke. Han kan fara fram som ett yrväder, vara kvick i tanken eller spruta ur sig nya kreativa idéer så du knappt hinner med.

En härlig impulsiv dag med kvicka energier, nästan som en vitamininjektion i mitten av november.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.46
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *