Kortet för dagen, tisdag v.46

http://framtidsvision.com

Julklappstips:
Julklappar till hela familjen
Köp presentkort

Sju av Stavar
Tro på dig själv och stå på dig inom det som du vet är det rätta för dig. Det är kanske så att du ska visa andra den rätta vägen. Du kan inspirera andra att följa ditt exempel eller bli inspirerade av ditt agerande.

Du kan stöta på någon form av motgång, men just nu är du så kraftfull så du klarar alla eventuella hinder. Du kan nu vara extra lösningsfokuserad och tar tag i saker och ting med både lätthet och kvickhet.

Kortet visar att du just nu besitter en energi med stor kraft, du kan försätta berg med din tro och inställning. Du är på väg mot ditt eget mål, så låt ingen hindra dig från din egen målsättning. Du är en kämpe och du kommer att få utdelning för din kamp.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.46
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *