Kortet för dagen, onsdag v.46

http://framtidsvision.com

Julklappstips:
Julklappar till hela familjen
Köp presentkort

Sex av Mynt
Du ser ut att ha något som andra vill ta del av. Självklart ska du del med dig, men kom ihåg att inte ge bort mer än vad du själv behöver. Det är så lätt att glömma sig själv och sätta andra främst, men det blir ingen lycklig av i längden.

Vad är det då som du har som andra vill ta del av? Ja det kan i princip vara vad som helst, det kan vara både inre och yttre värden så som kunskap, omvårdnad, ödmjukhet, pengar eller materiella saker.

Människor omkring dig ser upp till dig och vill gärna vara nära dig. De flesta vill inget ont utan vill bara vara nära den energi som du utstrålar. Tänk på att du själv behöver göra ett aktivt val där du bestämmer vilka människor du har omkring dig. För likaväl som de trivs i ditt sällskap så vill du trivas i deras. Du ska med andra ord känna att du får tillbaka den energi som du ger ut så att du orkar fortsätta dela med dig av dig själv.

Det här kortet kan även handla om att du idag skänker pengar eller på något vis hjälper någon välgörenhetsorganisation i sitt arbete. Kanske arbetar du inom någon välgörenhetsorganisation eller också är det bara en sån dag där du kan få finnas till för andra som behöver din hjälp eller dina råd.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.46
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *