Kortet för dagen, tisdag v.47

http://framtidsvision.com

Julklappstips:
Julklappar till hela familjen

Köp presentkort

Vagnen
Förändringens vindar ser ut att blåsa idag, det kan ha en koppling till gårdagens kort som handlade om balans. Startade du något nytt igår, om inte så tveka inte, nu är det full fart framåt som gäller. Du vinner inget på att stå kvar och stampa på samma ställe, nu är tiden för förändring inne. Det kan även handla om att du behöver fatta ett beslut idag som kommer att påverka dig framöver i livet, men kortet kan även symbolisera en flytt eller en resa.

Vad är det som du ska förändra? Ska du säga upp dig, eller är det kanske första dagen på nya jobbet. Ska du flytta, kanske säga upp ett gammalt kontrakt eller köpa/sälja en bostad? Du kanske är på väg ur eller in i ett förhållande, eller ska börja träna och äta bättre. Du kanske ska ut och resa eller besöka en ny plats idag, eller du kanske planerar en resa eller bokar en resa idag?

Oavsett vad det är som du förändrar idag eller planerar att förändra så ser det ut att gå med fart. Det kan vara möjligheter som plötsligt kommer till dig som gör att du nu tar ett avgörande steg. Det ser hur som helst ut att bli en spännande och intensiv dag och möjligen vecka. Men tveka inte, spännande möjligheter kommer med förändring.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.47
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *