Kortet för dagen, onsdag v.47

http://framtidsvision.com

Julklappstips:
Julklappar till hela familjen

Köp presentkort

Fem av Mynt
Idag kan någon form av motgång påverka dig. Personerna på kortet har hamnat ute i den isigt kalla blåsten. Kvinnan bär en lykta för att försöka hitta vägen fram i mörkret. Huset hon ser är troligen inte hennes, men hon hon kanske kan få hjälp eller söka skydd där i alla fall.

Kanske behöver du hjälp av någon idag. Något kanske inte går som du har tänkt det, eller något känns lite extra tungt och jobbigt. Det kan även vara någon form av ekonomisk motgång, en bortglömd räkning, något går sönder och måste repareras eller annan oförutsedd utgift som kommer i din väg.

Bra att veta är att känslan i sig kan förstora själva problemet. Försök att fokusera på möjliga lösningar så kommer du snart över denna motgång. Och ibland kan det vara värt att be någon annan om hjälp när livet krånglar.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.47
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *