Kortet för dagen, torsdag v.51

http://framtidsvision.com

Vinn en personlig tarotläggning (Dragning på julafton, anmäl dig senast 23/12 för att delta)

Julklappstips:
Köp presentkort

Julklappar till hela familjen

Tio av Svärd
Just nu ser det ut som att du har mycket att tänka på och hålla reda på. För mycket tankar kan leda till en inre stress, så försök att organisera dina tankar. Handlar det om saker som ska göras så kan det vara bra att göra en lista för att strukturera upp tillvaron. Då kanske du till och med kan delegera bort någon eller några punkter. Men du kan också behöva tänka igenom om allt verkligen behöver göras.

Men du kanske fyller ditt sinne med en helt annan typ av stress. Vissa saker kanske inte går att göra något åt, då behöver du acceptera dessa, de leder annars till en inre stress som gör dig trött, håglös, sjuk osv. Det kan också vara viktigt att fundera över om du kan be någon om hjälp, ibland kan det räcka med att någon lyssnar på vad man har att säga för att det ska kännas lite lättare och lite bättre.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.51
Månadsläggning för december
Utlottning

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *