Kortet för dagen, fredag v.51

http://framtidsvision.com

Vinn en personlig tarotläggning (Dragning på julafton, anmäl dig senast 23/12 för att delta)

Julklappstips:
Köp presentkort

Julklappar till hela familjen

Pagen av Bägare
Lägg dina måsten, bör och ska åt sidan idag och släpp lös din kreativa sida. Pagen står för en ung frisk energi med mycket drömmar och känsla för inspiration. Idag är en bra dag för att både vara lekfull och påhittig, kanske får du extra inspiration eller känner dig extra energirik just idag.

Lyssna till ditt inre, använd den glädjefyllda och positiva energin och skapa din dag idag. Du äger din dag, så vad väljer du att göra?

Du kanske startar upp en dröm inför framtiden, följ din känsla för vad som är rätt. Du kanske ska skriva ner en lista på roliga, glädjefyllda och positiva saker som du vill göra den närmaste framtiden eller under nästa år. Det kan vara allt från det lilla till det stora. Glädje kan vara att få njuta av något gott att äta eller att få läsa en underbar bok, eller att baka eller pyssla mm, mm… Det är bara du som sätter gränsen för din egen kreativitet och glädje.

Kortet säger att idag ska du vara spontan, kreativ, lekfull och lite barnslig, fånga dagen helt enkelt. Det hjälper dig att skapa en underbar känsla inför julhelgen.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.51
Månadsläggning för december
Utlottning

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *