Kortet för dagen, onsdag v.1

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.

Magikern
Har du funderat på att ta tag i någon del av ditt liv, men du har ännu inte hittat kraften att göra det? Då kan det vara läge att göra det nu. Med magikern på din sida så har du all kraft och alla de förutsättningar som du behöver för att lyckas.

Magikerna råder över de fyra elementen och genom att fokusera på det han vill åstadkomma så kan han uppbåda all sin kraft för att nå till sitt mål. Magikern står för nystart, dags att lämna det gamla och gå in i det nya. Om du önskar förändring på något område så är läget rätt nu.

Så frågan som du ska ställa till dig idag är: Vilket är mitt mål? Vad vill jag åstadkomma? Vad vill jag uppnå under detta år?

Utan ett mål blir det omöjligt att använda sig av magikerns kraft, för hur ska du veta vad du behöver göra för att komma närmare ditt mål om du inte ens vet vad ditt mål är.

Så fokusera och tydliggör ditt mål, ta sedan första steget idag, du har både styrkan och kraften på din sida att lyckas. Energierna är sannerligen på rätt sida idag, och det gäller inom alla livsområden.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.1
Månadsläggning för januari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *