Kortet för dagen, torsdag v.1

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.

Fyra av Mynt
Nu är det dags att lägga en ny grund för året, kortet pratar om att arbete lönar sig. Det är viktigt att du har en tydlig struktur så att du kan hålla fokus på vad du behöver göra. Kortet talar om att du just nu kan känna både stabilitet och trygghet, och att allt du gör nu kommer att bära frukt längre fram.

Just nu ska du vila i vissheten av den säkerhet och trygghet som du har skapat i ditt liv hittills är stark nog för att du ska våga ta dig vidare. Universum har en plan för just dig och du befinner dig på helt rätt plats i livet för att kunna utvecklas vidare enligt ditt eget högsta bästa.

Kortet visar på en stabil grund att stå på, men samtidigt uppmanar det till att du ska våga släppa lite på tryggheten och våga gå ut i det okända. För att kunna utvecklas och hitta nya möjligheter i livet så är det viktig att våga släppa taget lite om den trygghet som du befinner dig i. Vi vet alltid vad vi har men inte vad vi får, men om vi aldrig vågar gå utanför vår trygghetszon så kommer heller aldrig förändringen att ske. Nu är det tid att våga prova något nytt och att sätta nya frön inför året som ligger för dina fötter.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.1
Månadsläggning för januari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *