Kortet för dagen, måndag v.2

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Kung av Stavar
Idag kan en man komma att ha inverkan på din dag. Det är en person med mycket energi som vet vad han vill. Han kan vara både framgångsrik och målfokuserad och ha en stark känsla för vad som är rätt eller fel.

Men det kan även vara du som besitter dessa energier idag, du kan känna att du får ny kraft och energi att ta tag i något som du kanske låtit ligga, eller så öppnas kanske din nyfikenhet inom något nytt område. Energin är av framåtrörelse, vilket betyder att saker och ting kan komma igång eller sätta fart idag.

Det här kortet kan även visa på att någon form av beslut ska tas. Det kan vara ett dokument eller ett kontrakt som ska undertecknas som kommer att ha inverkan på din framtid. Det kan handla om större inköp, lånelöften, bostadsbyten, jobberbjudanden eller något annat som är av större betydelse i ditt liv som kräver någon form av godkännande.

Idag är en bra dag för förändring och nya direktiv. Du kanske ska lära dig något nytt och spännande, eller utforska något som du är intresserad av. Nya lärdomar kan komma till dig på ett eller annat vis.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.2
Månadsläggning för januari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *