Kortet för dagen, tisdag v.2

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Två av Bägare
Idag strålar kärleken omkring dig. Det behöver inte vara kärleken som i en förälskelse, utan det kan handla om kärleksfulla handlingar. Någon kan förgylla din dag och du får ny känslomässig näring. Ny energi kommer till dig och din livsglädje ökar. Njut av denna energifyllda positiva dag och fyll på dina energiförråd med ny rikedom.

Dagen kan inge en känsla av romantik i luften, men det kan också vara vänskap som blomstrar just nu. Denna kärleksfulla energi kan även innebära att du är som uppslukad av en situation, som att du bara älskar det du gör, men det kan också vara ett fantastiskt samarbete tillsammans med någon annan.

Om du lever tillsammans med någon så kan denna dag bjuda på fördjupande samtal i er relation, kanske dags att försöka komma ett steg vidare. Vad har ni för planer för framtiden? Det är även gynnsamma energier för att bara vara tillsammans med varandra och njuta av varandra sällskap, det är även gynnsamt läge för ett frieri.

Om du är singel så kan den här dagen vara perfekt för en ny date, eller kanske ta den där kontakten med den där personen som du har tänkt på ett tag, vem vet vart det leder. Idag är en bra dag att våga språnget.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.2
Månadsläggning för januari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *