Kortet för dagen, måndag v.10

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning, ge bort ett presentkort, prenumerera på din personliga månadläggning eller gå min tarotkurs? Kontakta mig via mail eller läs mer på min Hemsida. Du hittar mailadressen längst ned på den här sidan.

Tre av Rullar
Det här kortet symboliserar smärtan i att släppa taget om något eller om någon, men samtidigt så visar det på känslan av frihet och frigörelse. Det finns alltid två sidor av ett mynt och trots att det kan vara smärtsamt att lämna eller bli lämnad i något sammanhang så leder det till nya möjligheter och en ny frihet. Som uttrycket ”efter regn kommer sol” antyder, kommer nya möjligheter till oss i livet när vi släpper det gamla.

Den violetta färgen som bilden visar är samma violetta färg som finns i en regnbåge, efter regn kommer sol och däremellan kommer regnbågen. Genom att visualisera en regnbåge och fokusera extra på den violetta färgen så närmar du dig dess vibration. Denna färgvibration sammankopplar dig med den osedda världens syfte.

Ibland befinner vi oss mitt i livet där vi inte kan se varken mening eller syfte med det som sker, men var säker på att det finns där även om du inte direkt kan se det. Det dolda syftet är det som för oss vidare fram i livet så var tålmodig och försök behålla en positiv inställning. Visualisera den violetta färgen och låt det dolda syftet uppenbara sig för dig, frigörelse från det gamla öppnar nu upp för nya möjligheter och frihet i ditt liv.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.10
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *